Bij complexe inhoudelijke vraagstukken of specifieke thema's kan het noodzakelijk zijn om een intensiever traject in te gaan. We begeleiden de OR bij verschillende onderwerpen rondom advies- en instemmingsaanvragen en staan de OR bij met advies.

OR Advies op maat

Op basis van het intakegesprek bepalen we de vorm en duur van het adviestraject. Het adviestraject wordt geheel afgestemd op jullie behoeften en wensen. Ook hechten wij veel waarde aan het geven van gedegen adviezen waar de OR en/of bestuurder echt iets mee kan. Wij verdiepen ons altijd in de inhoud en zullen, waar nodig, expertise gebruiken uit ons netwerk.

Betrokken

Ieder adviestraject ziet er anders uit, ieder onderwerp vraagt om een andere werkwijze. Wij zijn in het adviestraject nauw betrokken bij de OR en hebben om die reden ook regelmatig contact met elkaar. Binnen het adviestraject kunnen we in samenspraak met de OR aanpassingen doen om ad hoc te reageren op actuele vraagstukken.

OR-lid CVOM

Margo kan op een heel duidelijke, prettige manier een training geven. Ze heeft veel kennis van zaken. Voor herhaling vatbaar!!

Meer Klantervaringen