Niet voor alle OR-leden is het mogelijk zijn/ haar talenten in ze zetten binnen de medezeggenschap, of ze hebben nog onvoldoende vaardigheden om hun rol als OR-lid of ambtelijk secretaris goed uit te kunnen oefenen.
Bij OR coaching staat persoonlijke groei voorop, door het optimaal inzetten van jouw talenten en het versterken van jouw vaardigheden. Middels OR coaching vergroot je jouw inzicht en helpen we het beste uit jezelf te halen.

OR Coaching on the job

We gaan aan de slag om op een persoonlijke en gerichte wijze vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Hierdoor versterkt het reflecterend vermogen op je eigen handelen en jouw vaardigheden binnen de medezeggenschap. OR coaching on the job vindt op jouw werkplek plaats. Hierdoor kun je het geleerde direct implementeren in de praktijk. De OR coach observeert je tijdens jouw werk of vergadering. De feedback bespreken we direct na de observatie. Samen reflecteren we op jouw gedrag en werken we aan het verbeteren van jouw presentatie.

OR coaching on the job is ook mogelijk voor de gehele OR.

OR Coaching

Persoonlijke groei begint met je huidige situatie als nieuw startpunt te zien. Jouw talenten zetten we in bij het oplossen van jouw coachvraag. Tijdens de OR coaching analyseren we de kern van het probleem en dagen we je uit om vanuit zelfkennis bewuste keuzes te maken voor nieuwe opties. Waarbij voorop staat dat de OR coaching jouw doel dient, dat het een oplossing biedt voor jouw coachvraag.

Link Assessment

Tijdens de OR coaching en OR coaching on the job kunnen we een LINK-assessment afnemen. LINK is een digitaal assessment wat jouw communicatie- en gedragsstijl inzichtelijk maakt. LINK geeft inzicht in jouw kwaliteiten waardoor ze inzetbaar worden.

Lees meer
Foto van quootie
Sales consultant, Yacht

‘Margo is een prettige en kundige trainer en coach. Ik heb een kort traject bij haar gedaan en daarin heeft ze me goed op weg geholpen. Ze doet dat op een rustige en veilige manier, met ruimte voor je eigen gevoel, maar wel met sterke vragen waardoor je
gestimuleerd wordt na te denken. Ze is dan in staat om je andere inzichten te geven, dit met name door jezelf dat inzicht te laten bereiken en ze kan je daarbij tips en adviezen geven die je kunnen helpen bij je ontwikkeling. Ik kan in ieder geval weer verder!’

Foto van quootie
Ambtelijk secretaris, Waternet Amsterdam

‘Samen met Margo hebben wij de uitkomst van het LINK-profiel besproken, het gesprek was erg prettig. Ik kende haar hiervoor niet, maar ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en had het vertrouwen om bepaalde situaties waarin ik verkeerde met haar te delen. We hebben een open en fijn gesprek gehad. Ik kreeg daarbij goede en bruikbare tips. Ik heb Margo in het gesprek dat wij hebben gehad ervaren als een prettig mens en kundige coach die veel vertrouwen geeft.’

Meer Klantervaringen