Technisch voorzitter

Als technisch voorzitter leiden we de vergadering. We zorgen ervoor dat het gesprek op gang komt tussen de deelnemers van de vergadering en dat jullie als OR tot een gedragen besluit komen. Als technisch voorzitter ben ik meer een gespreksleider dan een inhoudelijk adviseur, tijdens de vergaderingen althans. Het is mogelijk dat we losse vergaderingen voorzitten maar ik kan ook voor een langere tijd betrokken zijn bij de OR als technisch voorzitter.

Na een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en leerdoelen. Op basis hiervan ontvangen jullie een opdrachtovereenkomst. Na akkoord gaan we aan de slag. Ik bereid me goed voor op de vergaderingen, stellen samen met het DB of OR-leden de agenda op en houden de procedures in de gaten. Als technisch voorzitter houd ik me niet alleen bezig met de procedures, inhoud maar ook met het groepsproces. Hierdoor kunnen we jullie niet alleen verder helpen op de inhoudelijke onderwerpen maar ook als team.

Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter is een technisch voorzitter bij grote bijeenkomsten, vergaderingen en congressen. Als dagvoorzitter is het onze verantwoordelijkheid om jullie bijeenkomst in goede banen te leiden. Als dagvoorzitter zorgen we ervoor dat de sprekers op jullie bijeenkomst kunnen schitteren. We zorgen voor een ordelijk verloop van de dag en voor de rode draad tussen de verschillende sprekers. Door snel contact te maken met het publiek en ene verfrissende, vrolijke noot zorgen we voor een onvergetelijke dag voor de deelnemers en sprekers.

Or-lid Zorgspectrum

Ik heb het coachtraject als heel waardevol ervaren. Ik heb er veel van geleerd. Ik ben meer zelfbewust en durf meer te vertrouwen op mijn intuitie. Ik heb geleerd hoe ik om kan gaan met mijn onzekerheid. die bagage neem ik mee!

Meer Klantervaringen