Foto van quootie
OR-lid CVOM

Margo kan op een heel duidelijke, prettige manier een training geven. Ze heeft veel kennis van zaken. Voor herhaling vatbaar!!

Foto van quootie
DB lid OR Knauf

Margo maakt de materie begrijpelijk en daarmee inzichtelijk, waardoor we als OR effectiever aan de slag kunnen. En zelfs buiten de training om is ze bereid on te informeren en dingen bij te brengen!

Foto van quootie
OR lid MN

Fijne lesmethode en handvatten, erg leuk en boeiend energieniveau.

Foto van quootie
Or-lid zorgspectrum

Ik heb het coachtraject als heel waardevol ervaren. Ik heb er veel van geleerd. Ik ben meer zelfbewust en durf meer te vertrouwen op mijn intuitie. Ik heb geleerd hoe ik om kan gaan met mijn onzekerheid. die bagage neem ik mee!

Foto van quootie
OR lid Vredehof

Zeer goed. Leuke manier van trainen. Eigentijds.

Foto van quootie
Sales consultant, Yacht

‘Margo is een prettige en kundige trainer en coach. Ik heb een kort traject bij haar gedaan en daarin heeft ze me goed op weg geholpen. Ze doet dat op een rustige en veilige manier, met ruimte voor je eigen gevoel, maar wel met sterke vragen waardoor je
gestimuleerd wordt na te denken. Ze is dan in staat om je andere inzichten te geven, dit met name door jezelf dat inzicht te laten bereiken en ze kan je daarbij tips en adviezen geven die je kunnen helpen bij je ontwikkeling. Ik kan in ieder geval weer verder!’ 

Foto van quootie
OR lid Knauf

Leerzame training waarbij facetten waar wij tegenaan lopen goed behandeld zijn. goede inlevingsvermogen in de deelnemers en hun ideeën/ werkzaamheden. 

Foto van quootie
Ambtelijk secretaris, Waternet Amsterdam

‘Samen met Margo hebben wij de uitkomst van het LINK-profiel besproken, het gesprek was erg prettig. Ik kende haar hiervoor niet, maar ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en had het vertrouwen om bepaalde situaties waarin ik verkeerde met haar te delen. We hebben een open en fijn gesprek gehad. Ik kreeg daarbij goede en bruikbare tips. Ik heb Margo in het gesprek dat wij hebben gehad ervaren als een prettig mens en kundige coach die veel vertrouwen geeft.’

Foto van quootie
Secretaris OR Westerveld & Nederlof

De cursus heeft aan mijn verwachting voldaan. Het enthousiasme en de kennis waarmee Margo de cursus heeft verzorgd en de inzichten die ze biedt, werken zeer aanstekelijk op de groep om ermee aan de slag te gaan. Het is zeker niet de hele dag op de stoel zitten en naar de opleider luisteren. Er wordt een actieve houding van de deelnemers verwacht! Ik heb Margo als opleider en persoon als zeer prettig ervaren. 

Foto van quootie
Freelance ambtelijk secretaris.

Voor mij was het weer een opfrissing van theorie en samenwerken met het nieuwe team. Blijf zo doorgaan! Je hebt talent, de rust die je uitstraal samen met de passie voor je vak maken je uniek.