Inzet op maat

Inzet op maat

Duurzame inzetbaarheid blijft een lastig thema voor veel OR's. Het omvat veel thema's waarvan niet altijd even helder kan zijn wat je als OR ermee kan. Laat staan dat het makkelijke te bepalen is op welke wijze je het als OR zelf op te agenda kan zetten in de gesprekken met de bestuurder. 

Voor het thema duurzame inzetbaarheid ontwikkelden we een handzame poster, waarin in 1 opslag duidelijk wat het thema inhoudt. Daarnaast is de poster een handige tool  voor het opstellen van jullie plan van aanpak omtrent het thema duurzame inzetbaarheid. 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze workshop of kom langs bij onze stand op de beurs Inzet op Maat op 20 en 21 november. 

www.inzetopmaat.com

Workshop: OR en duurzame inzetbaarheid: van agendapunt naar actiepunt.

Iedere OR kent het belang van gezonde en productieve medewerkers. Daarom staat duurzame inzetbaarheid steeds vaker op de agenda van de OR. Maar hoe zorg je ervoor dat het geen agendapunt blijft? Wil je inzicht op welke wijze jullie als OR een proactieve rol kunnen vervullen bij de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid op de verschillende niveaus in de organisatie?  Kom dan naar onze workshop waar we je praktische en concrete handvatten meegeven om het agendapunt om te zetten naar concrete actiepunten.